Evde Ek iş

2017 Evlere iş veren kişiler

Bu konumuzda sizlere evlere iş veren kişiler hakkında bilgilere yer vermek istedik. 2016 yılında evlere ek iş veren firmalar ve evlere iş veren kişiler tarafından, biraz sitemkar birazda kırıcı sözler duyduk. Bir firma bünyesinde misal olarak 1000 kişi çalıştırmak ta, ama bunun  sadece 5 kişi kadarı insan kaynaklarında bulunmakta. Evlere iş veren firmaların telefon numaraları, firma yetkilileri izni dahilinde sitemiz üzerinde paylaşılmıştı. Fakat beklenen ilgi gerekenden çok çok fazlasıydı ve telefonlar hiç susmuyordu. Artık yeni bir karar alındı ve başvuru süreci değişti.

Evlere iş veren firmalar için başvuru

Bugünden itibaren olmak üzere, evlere iş veren  firmaların telefon numaraları sitemiz üzerinde paylaşılmayacak. Bunun yerine gerekli firmalar ile sağlanan anlaşma sonucu, işkur evde iş başvurusu yapacak olan kişiler, yayınlanan evde iş ilanları konularının altına gerekli bilgileri yazarak başvuru yapabilecekler. Başvuru şablon örneğini alt kısımda sizler ile paylaşacağım.

Bir çok kişi evinde çalışarak para kazanmak ister. Kimisi gerçekden ihtiyacı olduğu için çalışır, kimisi ise zamanını boşa harcamak yerine çalışmayı tercih eder. Bizler ilk etap ta gerçekten işe ihtiyacı olanları ilk sırada tutuyoruz. İş çok ise ve ihtiyacı olanlara iş bölümü yapılmış ise, kalan işler zamanlarını çalışarak geçirmek isteyen kişilere verilir.

Evlere iş veren kişiler

Evlere Ek iş Başvurusu

Başvuru şartlarını buradan yazarak sizinle paylaşacağım. iş başvurusu yaparken, lütfen daha fazla ihtiyacı olanları da göz önünde bulundurun.

Başvuru sırasında ad ve soyadınızı gizlilik açısından gerçek yazmak zorunda değilsiniz.

Sizlere evde iş veren firmalar ve eve ek iş imkanları sağlayan firmaların, ulaşabilmesi için mutlaka mail adresi yazmalısınız.

Telefon numaranızı paylaşmanızı önermiyoruz. iş harici kişiler tarafından kötüye kullanılabilir.

iş yapacağınız yani çalışacağınız şehride bildirmeniz önemlidir. Çünkü şehir belirtmezseniz iş veren firmalar iletişime geçmeyecektir.

Başvuru yaparken mutlaka önceki iş deneyiminizi belirtin;

Ankara yaşıyorum, daha önceden evde davetiye katlama işi yaptım, 4 kişilik bir ekibim var ve evde sabun paketleme işi yapabilirim, bu işe gerçekten ihtiyacım var, çocuk okutuyorum gibi bir açıklamada mutlaka bulunun. Bu sadece bir örnektir ve gerçekten işe ihtiyacınızın olup olmadığı açısından önemlidir.

İşe ihtiyacı olan bir çok kişinin faydalanması açısından, facebook hesabınızdan bu gönderiyi paylaşırsanız mutlu oluruz.

 

Bu İşe Oy Ver

İlgili Makaleler

20 Yorum

  1. Ankara mamakta oturuyorum. Her türlü paketleme işi yaparım. Çocuklarım küçük olduğu için çalışamıyorum. Ek işe ihtiyacım var. Geri dönüş yaparsanız çok sevinirim

  2. slm ben manısa soma dan herpıncan bızım soma da kı bayanların acılen işe ıhtıyacıları var bın nı gecekı bayanlar her gun iş bakıyoru iş ımkanları soma da yok gercekten calışmaya ıhtıyacı olan okadar bayan varı kı soma da acılen bu bayanlar iş gerek cönuk ben her zaman takıp edıyorum iş e ıhtıyacı olan bayanlar göruşyorum şuan 230 kışı ekbı var her turlu iş yaparlar lutfen buraya da iş ımkanın saglayın cönuk burada maddencı eşlerı ck zor da gencelerımız işsız kadınlarımız işısız sız den rıca edıyorum buray da iş verın bana tlf ulaşırısanız ck sevınırım yada tlf unuz varsa bana özel den mesaj olrak yolayın böyle bı iş ımkanın sagladınız ıcın tşklr en kıssa zaman dan bı cvp saygılar soma yı untmayalım

  3. Ankara Gölbaşı ailede bir kaç kişiyiz her türlü paketleme işler örgü dikiş ,ip temizleme vs gibi işler özenle yapabiliriz .Ayrıca ihtiyacımız olduğunuda belirtmeliyim .Teşekkür ederim.

  4. Paketleme katlama montaj iş istiyorum elim hızlıdır zamanında teslim ederim cevap atın lütfen ankara çankaya

  5. Merhaba benım bu ıse çok ıhtıyacım var. Komsumun da. Esım ogrencı ve çocuğu var sıkıntı cekıyoruz. Samsun atakum da yasıyorum. Elımden her ıs gelır daha öncede ıncık boncuk ıslerı yaptım sattım.

  6. İki çocuğum var kızım okuyor eşim asgari ücretli bu işe ihtiyacım var lütfen bana ulaşın

  7. izmitte oturuyorum lavabta keseleme yada lohusa tacı yapabilirim iki kişiyiz üç tane küçük cocugum var ihtiyaclarını yanlız ben karsılıyorum daha önce perde kenarı işi yaptım bu işe cok ihtiyacım var tskrler

  8. Istanbul b.cekmecee daha once tukenmez kalem yaptik 4 kisiyiz ise acil ihtiyacimiz var.

  9. Ankara’da yaşıyorum 38 yaşındayım oğlum icin bu ise ihtiyacım var el emeği gerektiren her tur isi yapabilirim kırkyama kumaş boyana iğne oyası takı tasarımı sertifikalarım mevcut bir zamanlar hobi olarak yapmaktan zevk aldığım isleri şimdi para kazanmak icin yapmam gerekiyor dönüş yaparsanız sevinirim

  10. Merhaba,Iata,Gds, Amadeus ticketing sertifikaları,,havacılık -turizm agentesi 10 sene tercübe, 1 çocuk sahibi, evden benzer iş arıyorum ,Istanbul ,Anadolu yakası

  11. Yüklü kıredimiz var eşime yardımcı olmak istiyorum. Üç çocuğum var ve okuyolar işe ihtiyacım var daha önce paketleme işi yaptım seri ve titiz çalışırım ayrıca beşkişilik bir ekipte kurabilirim benimgibi arkadaşlarım var zor durumda olan yardımcı olursanız çok sevinirim

  12. Ben Manisa gölmarmaradan ferah lütfen yardımcı olurmusunuz ihtiyacım var rica ediyorum

  13. Antalya merkezde ikamet etmekteyim. Daha önce boş zaman doldurmak için davetiye kırma işi yapmıştım. Şu an ise 1500 TL acil nakit ihtiyacımı karşılamak için evde ek işe gerçekten ihtiyacım var. Alınan iş titizlikle tamamlanıp istenilen sürede teslim edilecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu